Hihnan toinen pää

Hihnan toinen pää

Minä, blogin kirjoittaja, olen siis 15-vuotias tyttö Espoosta. Käyn tällä hetkellä vielä 9-luokkaa, mutta ensi syksynä suuntaan lukioon. Ammattivalinnasta ei ole vielä aavistustakaan, mutta työ eläinten tai lasten ja nuorten parissa kiinnostaisi. Harrastuksia minulla on tällä hetkellä vain pianonsoitto ja 1-3-luokkalaisten kokkikerhon ohjaaminen.

Luonteeltani saatan olla aluksi aika ujo (varsinkin irlissä, netissä en niinkään), mutta tutustun silti mielelläni uusiin ihmisiin! Tutustuttuani en sitten olekaan ihan niin ujo, varsinkaan jos yhteisiä kiinnostuksen kohteita löytyy (kuten koirat). Olen myös luotettava, ja pyrin aina olemaan ystävällinen muille.

Perheeseeni kuuluvat lisäkseni vanhemmat, pikkusisko, pikkuveli ja tottakai Pomo, blogin päätähti. Aikaisemmin meillä oli myös toinen springeri, Kamu, mutta hän lähti 6.1.2012 paremmille metsästysmaille huimien 16 vuoden iässä.

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä, blogiin kommentointi on totta kai hyvä tapa siihen. Minulle voi myös lähettää sähköpostia osoitteeseen heijastin.koira@gmail.com :)