keskiviikko 6. elokuuta 2014

Vailla inspiraatiota

Blogi on ollut koko viime kuun jäissä, kuten joku ehkä huomasikin. Syy tähän ei ole ollut mikään muu kuin kaiken inspiraation ja innostuksen puute, aikaa olisi ollut kyllä runsaasti. Olen moneen kertaan istunut tietokoneen ääreen, avannut Bloggerin ja kirjoittanut postauskenttään pari lausetta, mutta lopettanut sitten. Olisin toki voinut kertoa vaikka kesäkuulumisia, Legolandista ja Tanskasta tai mistä vain, mutta tekstiä ei vain syntynyt. Kuvia en puolestaan ole ottanut juuri yhtään, joten niitäkään en lisäillyt. Lopulta päätin antaa blogin vain olla, kunnes kirjoitusinto palaisi.

No, eihän se into ole vieläkään palannut, mutta päätin kirjoittaa pienen välikatsauksen ihan vain sen takia, ettei kukaan luulisi mun hylänneen tätä blogia kokonaan. Eihän se asia niin ole, missään tapauksessa! Joskus vain tuntuu, että täytyy pitää taukoa jostain asiasta inspiraation puutteessa. Ehkä se innostus sitten palaa itsestään ajan myötä.

4 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen, oman blogin kanssa kävi juuri samoin ja nyt olen sitten poistanut sen, mutta siihen on muitakin syitä. Joskus vain tuntuu siltä, että haluaisin aloittaa kirjoittelun taas uudelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloita ihmeessä uudestaan kirjoittaminen jos siltä tuntuu! Mä ainakin tykkäsin lukea sun blogia :)

   Poista
 2. Mulla on ollut samaa aina välillä. Oon kutienkin sitä mieltä, että kannattaa mielummin pitää taukoa niin kauan kun ikinä tuntuu, kuin poistaa blogia. Koska vanhoja postauksia on kivaa lukea myöhemmin, ja jos into bloggaamiseen palaa, on helppo palata kirjoittamaan vanhaan blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä olen ihan samaa mieltä sun kanssa! Mä en ikinä edes raaski poistaa mitään vaivalla tekemiäni sivuja, musta tuntuu että mun vanhat virtuaalikennelitkin on vielä jossain... :D

   Poista

Jätäthän meille kommentin? :)